">Image

Emma en Charetta halen samen de F 20

Emma van Dijk heeft samen met Charetta drie keer een promotie punt gehaald in de F 20. Dit is de hoogste proef van de fnrs die je kunt halen. Emma gaat samen met Charetta KNHS proeven starten. Dit zal ongetwijfeld net zo goed gaan!! Emma en Charetta van harte gefeliciteerd en heel veel succes!!!

Bailey

Lieve mensen Bailey is zo dik geworden dat de dierenarts dit zorgelijk vindt. Wilt u haar geen lekkers geven?? Ze krijgt van ons een aangepaste hoeveelheid voer en daarmee zouden we haar snel weer in conditie krijgen.

Namens Bailey bedankt!!!
hond-bailey.jpg

Leuk stukje in de krant!

briketten-1.jpg

WINTERFAIR 4 FEBRUARI IN DE KRANT!!

krant-winterfair.jpg

05-12-2017 - Nieuw veulen opstal!!

We hebben weer een nieuw veulen op de manege. Djino is het nieuwe vriendje van Mon Ami. Djino is 6 maanden oud en vindt het nu al heel erg leuk samen met Mon Ami zoals je kunt zien op het filmpje hebben ze grote pret.

01-12-2017 - Nieuwe prijslijst

Op 1 februari 2018 zal de nieuwe prijslijst in gaan. Kijk op de tarieven pagina voor de nieuwe prijzen.
Diverse activiteiten

26-10-2017 - Nieuw paard opstal!!

Er is een nieuw paard op stal!! Ze heet Jervana. Wat een bekende naam he?! Ja dat klopt haar moeder is namelijk onze Cervana die helaas vorig jaar december overleden is. Ze heeft in ieder geval het karakter van haar moeder want ze is net zo lief als Cervana was. Ze is in juni net drie jaar geworden dus ze moet nog veel leren. Robin gaat haar verder inrijden en heel voorzichtig gaan we een lesje proberen. Niet gelijk iedere dag maar rustig aan opbouwen. Ik denk dat zij veel fans gaat krijgen!!

10-10-2017 - Mon Ami

Mon Ami is bij zijn moeder weg. Hij staat in de stal met het luik ervoor. Het luik moet dichtblijven omdat hij anders zijn box uit kan springen. Hij vindt het heel spannend alleen staan, maar hij wordt al een grote mooie hengst.
Diverse activiteiten