Aankomende evenementen en activiteiten

____________________________________________
Image

22 april onderlinge carrouselwedstrijd hier op de manege!!

22 april gaan onze vier carrouselteams een oefenwedstrijd rijden op onze manege. Het wordt een thuiswedstrijd voor onze drie paarden teams en een pony team. Uiteraard kunnen wij het leuk als er veel supporters zijn die ons en de teams die hier komen rijden komen aanmoedigen. Het is hartstikke leuk en prachtig om te zien!!
Image

'Mini' Manege Introductiedag

30 april 13.00 uur - 15.00 uur

Introductie dag voor kinderen van vier tot zes jaar èn hun ouders!!

Op 30 april van 13.00 uur tot 15.00 uur hebben wij een introductie dag voor onze "MINI" manege. Dit is een kennismakingsles voor kinderen van vier tot zes jaar die heel graag willen leren paardrijden èn hun ouder(s).

Wat hebben we nodig om paard te rijden? En hoe doen we dit op een veilige manier? We gaan kennismaken met paarden, poetsen en een stap-, stuur- en stoplesje rijden.

We willen de ouders hierbij betrekken en zij lopen naast de pony van hun kind. Deze les is ideaal voor ouders die geen ervaring met paarden hebben.

Kosten voor deze leuke les zijn 5 euro . 

U kunt u en uw kind opgeven via het contactformulier, email, telefonisch, facebook of aan de bar.

Image
manegetroeteldag.gif

donderdag 3 mei van 12.30 tot 16.00 uur

wat gaan we doen??paarden poetsen, paarden onder de douche zetten en lekker wassen, troetelen, aaien, met de paarden aan het halstertje een stukje wandelen, hoef verzorging, spelletjes en paardenmuffins bakken. Kortom een hele leuke dag!! kosten: 12.50 per kind 

uiteraard limo en wat lekkers inbegrepen!!


 

troeteldagen.jpg

Young leaders program - Nieuwe instroom mogelijk op woensdag 16 mei 2018

 

Ligt jouw passie bij de paarden? En zou je het liefst meer tijd op de manege doorbrengen? Wil jij leren over onderwerpen als stalmanagement, gezondheid & welzijn, grondwerk & longeren, activiteiten en evenementen organiseren, de taal leren van het paard, veiligheid en nog veel meer? En ben jij tussen de 8 en 21 jaar?

Dan is het Young Leaders Program (YLP) van de KNHS echt wat voor jou! Het YLP is een meerjarig opleidingsprogramma waarbij je van alles leert over de omgang en de verzorging van paarden.

Maar… dat is niet het enige!

Tijdens het YLP ontwikkel je ook essentiële vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te worden binnen onze maatschappij. Vaardigheden als verantwoordelijkheid en discipline. Samenwerken en doorzettingsvermogen. Moed en vastberadenheid. Leiderschap, het coachen van anderen en het spreken voor groepen. En leer je waarom communicatie zo belangrijk is om problemen op te lossen en een gezamenlijk doel te bereiken. Allemaal vaardigheden die jij later nodig hebt voor de baan van je dromen!

Waar het YLP in Nederland nog in de kinderschoenen staat is het in andere landen al heel succesvol. Zo doorlopen in Zweden jaarlijks meer dan tienduizend kinderen het Young Leaders Program. Sinds de introductie van het programma in Zweden voelen de kinderen zich daar meer gehoord, serieus genomen en betrokken bij de maatschappij.

Het paard als leermeester voor leiderschap in het leven, dát is het Young Leaders Program.

 

Lees hier verder voor meer informatie
____________________________________________
ponykamp.gif

23 t/m 27 juli 2018

Activiteiten volgen nog
____________________________________________